Magyar English

Cégünkről

Társaságunk azon céllal alakult, hogy az állateledel gyártás és feldolgozás - különösen az extrudálás - területén szerzett tapasztalatainkat hasznosítsuk leendő partnereink megelégedésére. A társaság tagjai és munkatársaink jelentős tapasztalatot szereztek az állateledel gyártás különböző területein, úgymint a technológiai berendezések tervezése, fejlesztése, üzemeltetése, gyártástechnológia és annak fejlesztése.
Célunk az ,hogy hazai és külföldi beszállítóink segítségével a takarmányipari berendezések minél teljesebb skáláját tudjuk kínálni a takarmánygyártásban résztvevő cégeknek. Saját tervezésű és gyártású berendezéseink már több helyen működnek partnereink megelégedésére, amely köszönhető a felhasználó központú tervezési elveinknek és kedvező árainknak. Folyamatos fejlesztéseinknek köszönhetően élemiszeripari extruderek tervezésével és gyártásával is foglalkozunk.

További céljaink, hogy növeljük termékválasztékunkat, és fejlesszük berendezéseinket, hogy együttműködve partnereinkkel továbbra is sikeres résztvevői lehessünk ezen a területeknek.